2 body z Rosic a další REKORD!!!!!

23.09.2012 15:00

Dnes 23. září jsme poprvé v nové sezoně vyrazili na hostující kuželnu. Od 10:00 bylo naplánováno zahájení na kuželně Slovanu Rosic. Přijeli jsme včas, stihli důkladnou rozcvičku a zápas mohl začít. Dnes, s dačickou sestavou Bartoň, Holec, Křížek.

 

Strategie byla prostá. Jelikož nejlepší hráč domácích Adam Palko nastupí jako poslední, snažili jsme se nahrát z prvních 120hs co nejvíce kuželek. To se nám podařilo na jedničku.

Jako 1. jsme napsali Tácka proti Magdaléně Souralové, na dráze 4 začal Mojda proti Jaroslavu Krupicovi. Musím podotknout, že už od začátku (Táckovi od 6. hodu) se nám vedlo opravdu excelentně. Dorážku oba naši borci zahráli přes 50 a po první dráze jak Tácek, tak Mojda sápali po 150. Druhá dráha jako by se okopírovala od 1. Jen Mojda se trošku zapotácel a celkově po 60hs měl 275, Tácek 294. To už jsme si nahrabali náskok, který jsme od začátku potřebovali. Stále jsme ale hráli naplno a snažili se nepolevovat. 

Tácek se zpočátku seznamuje s trojkou, Mojda už na jedničce valí od samého začátku. I Tácek se asi po 5 hodech opět rozehrál a plné oba kolem 100. Dorážka opět útočí na 50 a naši kluci útočí na skvělá čísla!!! Mojda 430, Tácek 444. Naše duo od začátku hrabe a nepolevuje!!! Kuželna nám opravdu sedí! Tácek i Mojda zatím vítězí na všechny dráhy. Poslední drahou jistí 2 body, kuželky je nahrabáno dost a Mojda s Táckem útočí na 600!!!! Hra našich je opravdu famózní a stačí o kousíček vylepšit dorážku z předchozích drah a naši můžou slavit 2 násobně. 

Tácek ze 6 vystřelil první a 600 se o jedno pole vzdaluje. Doráží páreček a jde do plných s 590. Poslední hod 8 a je z toho 598!!! Krásná levá! :). 

Mojda poráží celkově 582!!!!!! Náskok a body splněny. Rozdíl cca 220 kuželek.

 

Tak pojď Luky!!! Zopakuj naše borce!!! Lukáš nastupuje na dráze č. 2 proti domácímu nejlepšímu hráči Adamu Palkovi. Zpočátku vyrovnaný duel, Lukáš si osahává dráhu, první plné parádní kolem 90. Dorážka je slabší a první dráhu prohrává s číslem 126. Z první dráhy se poučil a druhou začal suveréně. Dohnal ztrátu a vydělal bod za dráhu 150!!! Krásné to číslo, celkem zatím po 60hs stejně jako Mojda 275. Je vidět, že našim kuželna opravdu sedí, padá to skvěle a Luky na trojce opakuje krásné číslo. Teoreticky může taktéž útočit na 600!!! Po třech drahách cca 430. Jeho soupeř hraje taky excelentně, ale se štěstím na naší straně prohrává dráhu o 2 kuželky se 145. Celkovými čísly nejsou od sebe o více než 10 kuželek. Domácí hráč předvádí znalost své kuželny, ale tím se vůbec nedá říct, že by Luky ztrácel. Naopak se ho velice schopně drží a poslední plné ztrácí asi 10 kuželek. Mějme na paměti, že na dráhy Palko vede 2:1 a Luky rozhodně tlačí a nechce se dát. Ovšem v dorážce Palko Lukymu trošku utekl a vyhrává dráhu o necelé pole a o 2 kuželky celkově. Tedy Adam Palko 567 a Lukáš Křížek 565!!!!

Ikdyž Lukáš nedosáhl bodu, nic se nemění na tom, že vítězíme 3:1 a odvážíme si 2 body do tabulky!!! 

       Celkově jsme dosáhli výsledku 1745, čímž jsme překonali rekord na zdejší rosické kuželně o 110 kuželek!!! Z minulého kola na domácí kuželně jsme se o celých 40 kuželek ještě zlepšili!!!